Bestelling en levering – Orthopedie Zorg
LAATSTE DAG: 50% KORTING!

Bestelling en levering

1 - 2 werkdagen - De bestelling wordt direct vanuit ons distributiecentrum in Nederland verzonden. 

7 - 20 werkdagen - Je bestelling wordt vanuit een distributiecentrum in Hong Kong, direct vanuit de leverancier naar je toe verzonden. In meeste gevallen bedraagt de levertijd 7 werkdagen. Houd er echter rekening mee dat door de inherent complexiteit in de logistiek proces aangehecht aan deze bestellingen, onverwachte vertragingen in de levertijd vaker kunnen voorkomen dan u aannemelijk gewend bent van standaard binnenlandse bestellingen. Levertijd kan in sommige gevallen, tot één extra week bedragen.

*LET OP: Mogelijk hebben sommige bestellingen een vertraagde levertijd vanwege het Corona virus. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen op uw begrip. 

Ongeacht de levertijd, verzendwijze of grootte, alle bestellingen worden met track en tracé verzonden.

Waar komen onze producten vandaan? - Om u een zo scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden, hebben wij een klein distributiecentrum in Nederland. Dit betekent dat de artikelen die u bestelt, vaak direct vanuit ons leveranciers in het buitenland naar u toe worden verzonden. Zo besparen wij transportkosten en kunnen wij u de producten voor een goedkopere prijs aanbieden, zonder verschil in kwaliteit.

GRATIS VERZENDING op alle producten.

Wij nemen de verzendkosten voor iedere bestelling in eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons besteld hebt kun je een paar dagen na de bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

> Klik hier om de bestelling te volgen <

Heb je vragen over je bestelling?

Mail dan naar info@orthopediezorg.nl

Niet goed, geld terug

14 dagen na ontvangst retourrecht!

Gratis verzending

Binnen heel Nederland & België vóór 23:59!

Veilig afrekenen

Met onze betrouwbare betaalprovider Mollie!

24/7 bereikbaar

Onze klantenservice helpt je graag verder!